© Kimse Duymasın 2020

Mustafa geleceğin yıldızı olmaya aday...

Göztepe'nin Bornova futbol okulunun genç yıldızı Mustafa Özcan için antrenörleri "geleceğin yıldızı olmaya aday" diyor ve üzerine titriyor...

Bornova Göztepe 909 nolu spor okulunda Çağrı Türel'in antrenörlük yaptığı grupta yer alan ve yetenekleriyle bir anda göze batan Mustafa Özcan, Şehit Uzman Çavuş Ali Akdoğan İlkokulu'nun  4/F  sınıfında da öğrenimine devam ediyor.
Okul arkadaşları tarafından da "Küçük Messi" olarak isimlendirilen  2010 doğumlu  doğumlu. Yaşının küçük olmasına karşın yeteneğinin büyük olduğu ve gözlenen futbolcular arasında ilk sıralarda yer aldığı ifade edilen Mustafa Özcan bugüne kadar da hiç bir antrenmanı kaçırmadı. Antrenmanların dışında da tek başına şut çalışmaları yapan küçük futbolcu, "Okulumla futbolu bir arada götüreceğim. Hedefim Süper Ligde oynamak, üniversite tahsilimi de en iyi şekilde yapmak" dedi. 
Küçük Mustafa'nın babası Engin Özcan, "oğlum gerçekten yetenekli. Biz de her an arkasındayız. İnşallah iyi bir futbolcu olur. Elbette tahsilini aksatmamak şartıyla onu destekliyoruz" diye konuştu. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER