© Kimse Duymasın 2020

Nesrin Ulema’dan Bayram Mesajı

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında dargınları/küskünleri barıştıran, aynı zamanda barış ve kardeşliğin en büyük vesilesi olan bayramların önemini vurguladı.

Bayramların birlik, beraberlik ve kardeşliğin pekiştiği, huzurun ve güven ortamının zirveye ulaştığı mübarek günler olduğunu hatırlatan Ulema, ülke olarak sıkıntılı bir süreçten geçildiğinin altını çizerek mesajını şöyle sürdürdü: 


"40 yıla yakın bir süre terör belasından çok çekmiş bir coğrafyada son 3 yıldır, kan ve gözyaşı olmayışının ülkemizi nasıl şahlandırdığını, insanımızın terörsüz bir ülkede refah nasıl hızla seviyesinin yükseldiğini, kardeş kavgasına son vermenin dağlara, köylere, ilçelere ve şehirlere huzur ve bereket getirdiğini hep birlikte gördük. Ancak, bugün ülkemizin bu huzur ve güven ortamından rahatsız olanların estirdiği terör ve vahşetin yeniden kan ve göz yaşını gündemimize getirdiğine ve kandan beslenen iç ve dış mihrakların Türkiye’yi bölme yönündeki emellerine ulaşabilmek için durmadan çalıştığına da şahit olduk.
 

Tüm bu gerçeklerin gölgesinde kavuştuğumuz Kurban Bayramının ülkemize ve İslam alemine barış ve huzuru getirmesini, coğrafyamızda ve ülkemizde akan kanın durmasına vesile olmasını temenni ediyoruz. 


İzmir’imizin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyor, Yüce Allah’tan bu bayramı barış ve huzur dolu günlerin başlamasına vesile kılmasını diliyorum.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER