© Kimse Duymasın 2020

Profesyonel kulüpler Edirneli Batuhan Epçeli'nin peşinde...

Edirne'de bir futbol yıldızı... Orta saha oyuncusu olmasına karşın U 17 ve U 19 Gelişim Ligi maçlarında toplam 25 gol atan Batuhan Epçeli şimdiden pek çok profesyonel futbol kulübünün transfer listesine girdi...

Alt yapıdaki başarısını A Takım seviyesinde de sürdürmeyi amaçlayan 1999 doğumlu genç futbolcu,  Pendikspor'da Bölgesel Amatör U17 ve U19 Gelişim Ligi maçlarında maçlarında attığı şık goller ile parladı.
Küçüğk yaşta futbola başlayan, 2010 yılında Edirne Köy Hizmetleri'nde ilk amatör futbolcu lisansını çıkaran genç futbolcu, bir anda göze battı ve Edirnespor'a transfer oldu, Edirnespor'da yine alt yapıda 4 yıl oynadıktan sonra Pendikspor'a transfer edildi. Burada Bölgesel U17 ve U19 Lig takımlarında yer aldı. Başarılı futbolcuyla göz batan ve "geleceğin yıldızı" olarak isimlendirilen genç futbolcu Batuhan aldığı pek çok cazip transfer teklifini üniversite eğitimine memleketi Edirne'de başlaması nedeniyle kabul etmedi. Kırklareli Kavaklıspor U19 takımında bir yıl oynadıktan sonra Spor Toto Bölgesel Lig (BAL) Ekibi  Edirne Osmanlıspor'a geçti.  Şu anda da ekibin en başarılı futbolcusu olarak göze batıyor.
Alt yapılarda toplam 25 gol atan genç futbolcunun hedefi profesyonel futbol takımlarında oynamak ve kendisini alt yapılardan sonra üst yapıda da kanıtlamak. Ardından Milli Takıma seçilmek.  


 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER