© Kimse Duymasın 2020

RAGBİ A MİLLİ TAKIMIMIZ BİR ÜST LİGE ÇIKTI

Uluslararası Ragbi Federasyonu, Türkiye-Azerbaycan Ragbi A milli maçını Türkiye lehine tescil etti.

Böylelikle Slovakya'yı 34-6, Azerbaycana karşı 53-3 önde olduğu maçı hÜkmen kazanan Ragbi Milli Takımımız bir Üst lige çıktı.
Antalya'nın Kemer ilçesinde dÜzenlenen Avrupa Uluslar Kupası 3. Grup maçlarında önce Slovakyayı 34-6 yenen ve ikinci maçında Azerbaycanla karşılaşan ancak 53-3 önde olduğu 65. Dakikada çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalan maçı TÜrkiye Ragbi Milli Takımı lehine galibiyetle tescilleyen Uluslararassı Ragbi federasyonunun Azerbaycana da ciddi ceza vereceği öğrenildi.
 Kazım GÜl Stadyumu'nda Azerbaycan ile oynadıkları, açık farkla önde oldukları bir sırada çıkan olaylara bÜyÜk ÜzÜntÜ duyduklarını belirten Ragbi Federasyonu Başkanı Şahin KömÜrcÜ, “ 65. dakikada, bir pozisyonun ardından iki takım oyuncuları arasında kavga çıktı. Daha sonra tribÜndeki izleyicilerin de kavgaya sözlÜ olarak karışması Üzerine bazı Azeri oyuncular tribÜnlere çıkarak tepki gösterdi. Olaylar nedeniyle maçın hakemi, maçı iptal etti. Bu gÜn de Uluslararası Ragbi Federasyonu maçı lehimize tescil ederek bizim bir Üst gruba çıktığımızı bildirdi. Olaylara ÜzÜldÜk ancak çok kısa zamanda gelen başarı bizi son derece mutlu etti” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER