© Kimse Duymasın 2020

Ragbi Camiası Ejder'i destekliyor

Ragbi, Beyzbol, Softbol ve Korumalı Futbol (Amerikan Futbolu) bünyesinde barındıran Ragbi Federasyonunun Olağan Genel Kurul ve Olağan Mali Genel Kurulu 29 Ekim 2021 Cuma günü saat 14:00’da Ankara Altınel Ankara Hotel & Convention Center’de yapılacak.

Çoğunluk sağlanamadığı taktirde 30 Ekim 2021 Cumartesi günü aynı yer ve saatte çoğunluk aranmaksızın yapılacak olan genel kurul öncesi adaylığını açıklayan, Ragbi Federasyonunun büyük emekleri geçen ve bu sporun tanınmasında, kulüpleşmesinde büyük rolü olan Metin Ejder camianın büyük desteğini aldı. 
Son yıllarda Ragbi Federasyonunun çeşitli nedenlerden dolayı ivme kaybettiğini ve bu sporları yapan kulüp sayısında suni bir yükseliş olmasına karşın sporu yapanların sayısının azaldığını ifade eden bazı kulüp başkanları ve delegeler, "Ragbi Federasyonunun kurtuluşu bu sporun içinden gelen ve yöneticiliği bilen bir başkanla olacaktır. Bu da federasyona büyük emek harcayan Metin Ejder'den başkanı değildir.  Artık ülkemizde bu 4 sporun yeniden ayağa kalkması ve şeffaf bir şekilde yönetilip, kulüplerin de var olduğunu kabul edecek bir yönetime ihtiyacı vardır.  Bu adres de Metin Ejder ve ekibidir. Seçimlerde duygusal değil, kulüplerimizin ve sporlarımızın geleceğini düşünerek oy vermeliyiz" dediler. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER