© Kimse Duymasın 2020

Rotaspor yeni sezonda şirket statüsünde...

Rota Koleji, Türkiye 2. Lig Bayan Voleybol A Takımı 2015-2016 sezonuna hazır. Yeni bir yapılanmaya giden Rota Koleji, dernek yapılanmasından şirket yapılanmasına geçti. Kurumsal bir yapı içinde, yeni organizasyon şeması içinde yoluna devam edecek. Bu yapılanma içinde Başantrenör Turgay Dündar, Yardımcı Antrenör Berkant Çakır, Engin Energin, Masöz İlknur Sezgin yeni sezon da voleybol takımımızı başarıya götürmek için görevlendirilmiştir.Takımın altyapısında antrenörlerAlper Kaygusuz, Özge Çete görev yapacaklar. Rota Koleji, yeni sezonda A takımına profesyonel sporcuların yanında takım altyapısından gelen genç ve yetenekli oyunculara da katılacaktır.

Rota Koleji, Türkiye 2. Lig Bayan Voleybol A Takımı 2015-2016 sezonuna hazır. Yeni bir yapılanmaya giden Rota Koleji,  dernek yapılanmasından  şirket yapılanmasına geçti. Kurumsal bir yapı içinde, yeni organizasyon şeması içinde yoluna devam edecek.
 Bu yapılanma içinde Başantrenör Turgay Dündar, Yardımcı Antrenör Berkant Çakır, Engin Energin, Masöz İlknur Sezgin yeni sezon da voleybol takımımızı başarıya götürmek için görevlendirilmiştir.Takımın altyapısında antrenörler Alper Kaygusuz, Özge Çete görev yapacaklar. Rota Koleji,  yeni sezonda A takımına profesyonel sporcuların yanında takım altyapısından gelen genç ve yetenekli oyunculara da katılacaktır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER