© Kimse Duymasın 2020

TMOK Fair Play Kervanı Giresun Üniversitesi'nde...

Üniversitelerin spor fakültelerine Fair Play olgusunu anlatmak için yola çıkan TMOK Fair Play Kervanı 23. yurtiçi ziyaretini Giresun Üniversitesine yaptı.

Giresun Belediyesini ziyaret eden ve Başkan yardımcısı Mustafa Saraydemir’e belediyenin şiltini, danışman Mustafa Öztürk’e anı madalyası veren kervan ekibi, daha sonra Giresun Valisi Hasan Karahan’ı ziyaret etti.Vali Karahan’a anı heykelciği sunulurken ilde spora ve Fair Playa hizmet edenlere belediyedeki gibi hizmet madalyaları takıldı.
Kervan üniversitede yeni seçilen rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun’un ilk resmi konuğu oldu. Rektörlükte de anı şilti ve madalya töreninden sonra panelin ev sahibi Dekan Prof. Dr. Ülkü Aygen Türkmen ziyaret edilerekdekan ve dekanın yardımcıları Doç. Dr. Gökmen ve Doç.Dr.Sarıalioğlu’na hizmet madalyaları sunuldu.Öğleden sonra ana salonda ilk olarak sergi ve stantların açılışı yapıldı.TMOK, Fair Play standı, çok başarılı hazırlanan Gençlik ve Spor Bakanlığı standı, sponsor Kiğılı standıve Dünya Fair Play Karikatür sergisi gezildi ve panele geçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra, Dekan Türkmen FairPlayin önemini anlatan ve TMOK’a teşekkür içeren açılış konuşması yaptı. Panel başlamadan Giresun’da sporda hizmetler veren Yrd.Doç.Dr. Beytullah Dönmeze,Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halil Demirele ve uzman Muhammet Gerene hizmet madalyaları takıldı. Paneli Yrd.Doç.Gökmen Kılıçaslan yönetti. Panelde sırasıyla Erdoğan Arıpınar, Murat Özbay,Semra Demirer,Haldun Domaç, ünlü şampiyon Ahmet Ayık, Doç.Dr. Bilge Donuk, araştırmacı Sevim Güllü ve Teoman Güray sunumlarını yaptılar. Öğrencilerin soruları yanıtlandı.Hep birlikte Fair Play andı içildi. Dekan Türkmen panel sunucularına fakültenin anı plaketlerini sundu ve toplu fotoğraf çekimi ile ziyaret sona erdi.
TMOK Fair Play Kervanının 24. ziyareti Kars Kafkas Üniversitesine olacak.
(TSA)
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER