© Kimse Duymasın 2020

TMOK Üniversiteler Fair Play Kervanı 2020 programını hazırladı

TMOK Fair Play Komisyonu Planlama Komitesi, geçen hafta 2020 yılı programını tesbit etti. Kervan Mart ayının 3. haftasından sonra ilk defa İstanbul'da İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Spor Bilimleri Fakültesi'ni ziyaretle 2020 programına başlayacak.

İSTANBUL(TSA)- Ülkemizde Fair Play'i gençlik kanalı ile topluma anlatmayı hedef seçen TMOK Fair Play Komisyonu'nun Dünya ödülünü kazanan Kervan Projesi 6 yıl içinde 60 Ünivesite'yi ziyaret ederek bir rekora imza atmıştı. TMOK Fair Play Komisyonu Planlama Komitesi, geçen hafta 2020 yılı programını tesbit etti. Kervan Mart ayının 3'üncü haftasından sonra ilk defa İstanbul'da İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Spor Bilimleri Fakültesi'ni ziyaretle 2020 programına başlayacak. Planlamada yer alacak Üniversiteler Kervanın Mart ayındaki basın toplantısı ile açıklanacak.

Fair Play ödül adayları

TMOK 2019 Fair Play Ödülü adaylarının tespitine de başlandı. Ön jüri başkanı, komisyon Raportörü Remzi Yılmaz, Şubat ayı sonunda aday kabulünün sona ereceğini, büyük jüriye sunulacak adayların değerlendirmelerine ve  tespitine başlanacağını açıkladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER