© Kimse Duymasın 2020

TÜRKİYE BAYANLAR RAGBİ ŞAMPİYONASI KAHRAMANMARAŞTA

Şampiyonada dereceye giren takımlara para ödülü de verilecek

TÜrkiye Ragbi Federasyonu, TÜrkiye Bayanlar Ragbi Şampiyonası (Sevens Women) 26-28 Nisan tarihlerinde Kahramanmaraşın Pazarcık İlçesinde yapılacağını açıkladı.
TÜrkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Şahin KömÜrcÜ, olimpik bir spor olan ragbinin TÜrkiyede her geçen gÜn gerek erkekler ve gerekse bayanlar tarafından sevilerek oynandığını belirterek, şunları söyledi:
“TÜrkiyenin olimpiyatlara hazırlandığı ve ragbinin de olimpik spor olduğunu göz önÜnde bulundurarak, bu sporun daha da tanınması ve sevilerek oynanması için çaba harcıyoruz. Erkeklerde 2 ligimiz var. Bayanlarda ve gençlerde TÜrkiye Şampiyonaları dÜzenliyoruz. 2013 yılı Bayanlar Ragbi Şampiyonasını  Kahramanmaraşın Pazarcık İlçesinde yapacağız.  TÜm takımlarımızı bekliyoruz.”
Başkan KömÜrcÜ, ilk kez sponsorun katılımın artması ve daha iddialı olması amacıyla maddi ödÜl de koyduklarını da sözlerine ekleyerek, “Olimpiyatlara hazırlanan bayan ragbi takımımızın seçme niteliğinde de olacak olan şampiyonaya en az 10 kulÜp takımının katılmasını bekliyoruz. KulÜp takımlarımızın tÜm geliş-gidiş otobÜs Ücretleriyle, tam pansiyon konaklamaları sponsorlar tarafından karşılanacak. Şampiyona sonunda derece giren takımlara sponsorlarımız  kupa ve şiltlerinin yanı sıra para ödÜlÜ de verilecek. Sponsorlarımız şampiyon takıma 1500 TL., ikinci olana 1000 TL, ÜçÜncÜlÜk kÜrsÜsÜne çıkana da 500 TL. ödÜl verecek” dedi.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER