© Kimse Duymasın 2020

Yaz Spor Okulları Sezonu Kapattı

Konak Belediyesi'nin bu yıl ilkini düzenlediği yaz spor okullarının 2014-2015 sezonu düzenlenen törenle sona erdi.

Konak Belediyesi'nin bu yıl ilkini düzenlediği yaz spor okullarının 2014-2015 sezonu düzenlenen törenle sona erdi. Konak Belediyesi’nin Atilla Spor Tesisleri’nde gerçekleşen kapanış organizasyonuna Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve veliler katıldı.

 


BİN 200 SPORCU KATILDI

 


Konak Belediyesi'nin yaz spor okullarında bu yıl taekwando, atletizm, jimnastik, futbol, basketbol, voleybol kursları verildi. Ayrıca kadınlar için verilen plates, aerobik ve step branşları da devam etti. Toplam bin 200 kadın ve çocuk Konak Belediyesi’nin yaz spor okullarından yararlandı. Konak Belediyesi Spor Müdürlüğü ile İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen yaz spor okullarında profesyonel eğitmenler eşliğinde spor yapan kadın ve çocuklar dolu dolu bir dönem geçirdi.

 
 
SİZE GÜVENİMİZ TAM
 
 

Törende konuşan Başkan Pekdaş, spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini belirterek, “Yaz tatillerini sporla, sanatla uğraşarak iyi insan olmak ve hayata hazırlanmak için geçirmek lazım. Aileleriniz de sizlerin hayatta iyi bir insan, iyi bir yurttaş olmanız için büyük gayret sarfediyorlar. Bu nedenle onlara da teşekkür ederim. Sizlere de sorumlu bir yurttaş, disiplinli bir insan olma sorumluluğu düşüyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet yaşaması, adaletli bir düzen olması için şimdiden çalışmanız gerek. Kendinize iyi vasıflar kazandırmak adına attığınız bu adımlar için sizleri kutluyorum. Sizlere olan güvenimiz tam. Güzel Türkiyemiz için hep bir arada olmak zorundayız” dedi. Konuşmasının ardından Pekdaş, konfeti yağmuru eşliğinde her branştan seçilen iki temsilciye madalyalarını takdim etti. Törende minik tekvandocular ve atletizm sporcuları da hünerlerini sergileme fırsatı buldu. Tören sonunda çocuklara dondurma ikramı da yapıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER